اخبار > هفته پیشگیری و کنترل سرطان اول لغایت هفتم بهمن


  چاپ        ارسال به دوست

مناسبت بهداشتی

هفته پیشگیری و کنترل سرطان اول لغایت هفتم بهمن

هفته پیشگیری و کنترل سرطان ( اول تا هفتم بهمن ماه) با شعار"سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خود مراقبتی و امید"؛ به پیوست مطالب آموزشی به همراه شعارها و پیامهای مرتبط با این هفته، حضورتان ارسال میگردد. مقتضی است محتوای این بسته، توسط مسئول بهداشت حرفه‌ای آن واحد کاری به نحو مطلوب، به شاغلین آموزش داده شده و گزارش آن به این مرکز ارسال گردد.

**********************

برای دریافت پیام های آموزشی اینجا کلیک کنید

دریافت بسته آموزشی

******************************************

****************************

روز شمار پویش سرطان

♦️سه شنبه1 بهمن 98
سرطان و تشخیص زودهنگام آن

♦️چهارشنبه2 بهمن
محیط سالم و پیشگیری از سرطان

♦️پنج شنبه3 بهمن
پیشگیری از سرطان و زندگی اجتماعی و معنوی سالم

♦️جمعه 4 بهمن
سرطان و نقش سازمان های مردم نهاد و خیریه

♦️شنبه 5 بهمن
پیشگیری از سرطان و شیوه زندگی سالم

♦️یک شنبه 6 بهمن
سرطان و بهبود کیفیت زندگی بیماران و خانواده ها

♦️دوشنبه7 بهمن
سرطان و نقش نهادهای دولتی و حاکمیتی

 

***************************

*****************************************

پویش ملی مبارزه با سرطان (هفته اول بهمن ماه) :
♦️سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خود مراقبتی و امید
آیا می دانید:

🔸 ۳۰ تا ۴۰ درصد سرطان ها با حفظ وزن مطلوب، تغذیه صحیح و بهبود شیوه زندگی قابل پیشگیری است
🔸عوامل تغذیه ای که احتمال بروز سرطان را افزايش می دهند عبارتند از مصرف نامطلوب و زیاد چربی ها، نمک، قند و شکر، طبخ نامناسب غذا و استنشاق مکرر بخار روغن سوخته

🎗مصرف زیاد انواع چربی ها، روغن ها و مواد غذايی  چرب و سرخ شده، شانس ابتلا به سرطان ها به ویژه سرطان پروستات ، سرطان کولون ، سرطان ریه و سرطان پستان را افزایش می دهد

🔸مصرف غذاهای شور و پرنمک و نمک سود شده احتمال بروز سرطان معده  را افزایش می دهد. حداکثر میزان مجاز مصرف نمک در روز حدود ۵ گرم در افراد زیر ۵۰ سال و کمتر از ۳ گرم در افراد بالای ۵۰ سال،کودکان ،مبتلایان به فشارخون بالا و بیماری های قلبی عروقی است که شامل نمک موجود در مواد غذایی بطور طبیعی، نمک اضافه شده به غذا و نمک موجود در محصولات صنعتی است

🔸فرآوري گوشتها در مواردي مانند انواع گوشتهاي دودی شده، نمک سود شده، و يا اضافه كردن مواد شيميايی و نگهدارنده  های غیر مجاز و استفاده زیاد از آنها در صنايع غذايي مثلا " در انواع سوسيس، کالباس، هات داگ" خطر سرطانزایی دارد


٢١:٢٩ - جمعه ٤ بهمن ١٣٩٨    /    شماره : ٣٥٠٧٣    /    تعداد نمایش : ١٢٣


امتیازدهی
نظرات بینندگان
کاربر مهمان
1398/11/06 16:9
0
0
سلام .جناب مهندس بسته آموزشی باز نمی شود

سلام علیکم با گوشی باز نمی شود فایل زیپ شده است


نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر:
 

خروج