لیست اخبار صفحه :7
تغذیه کارکنان در محیط کار باید چگونه باشد؟
تغذیه کارکنان در محیط کار باید چگونه باشد؟

تغذیه کارکنان در محیط کار باید چگونه باشد؟

برگزاری برنامه آموزشی در شرکت مبدل خودرو با موضوع تغذیه سالم با حمایت مدیریت شرکت توسط مسئول بهداشت حرفه ای سرکار خانم مهندس اپرایی

برگزاری کارگاه دو روزه کنترل صدا
کنترل صدا

برگزاری کارگاه دو روزه کنترل صدا

بهداشت حرفه ای قم: کارگاه آموزشی کنترل صدا با حضور جناب آقای دکتر حاجی زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم

نسخه فارسی کارت‌های ایمنی شیمیایی (ICSC)
برنامه‌های مدیریت ایمنی مواد شیمیایی

نسخه فارسی کارت‌های ایمنی شیمیایی (ICSC)

بهداشت حرفه ای: نسخه فارسی کارت های بین المللی ایمنی شیمیایی (ICSC) توسط سازمان بین المللی کار (ILO) منتشر شد.

کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا به ویژه التور
آموزش

کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا به ویژه التور

بهداشت حرفه ای: پیشگیری از بروز و همه گیری بیماری های واگیردار با آوزش صحیح و بیماریابی حاصل می شود. اگر آموزش و آگاهی های بهداشتی در جامعه بالا نباشد، علاوه بر گسترش بیماری در محیط و انتقال بیماری به دیگران میتواند موجب پایداری بیماری در منطقه شود.

کنترل حوادث شیمیایی (حمل و نقل، برچسب گذاری و ایمنی حریق)
هرآنچه پیرامون برنامه کنترل حوادث شیمیایی باید بدانید...

کنترل حوادث شیمیایی (حمل و نقل، برچسب گذاری و ایمنی حریق)

باتوجه به ضرورت کنترل حوادث شیمیایی، همزمان با برگزاری جلسه آموزشی کنترل حوادث شیمیایی، فایل های آموزشی مربوطه، جهت بهره برداری و دسترسی آسان همکاران محترم بارگزاری گردیده است.

ارائه مشاوره تغذیه سالم
آنچه میخورید بر سلامتی و بهره وری شما تاثیر دارد

ارائه مشاوره تغذیه سالم

بهداشت حرفه ای قم: مشاوره فردی و ارائه برنامه غذایی اصولی به کارکنان شرکت آراد چارتا ...