• 1402/06/12 - 07:02
  • 137
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
آموزش

کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا به ویژه التور

بهداشت حرفه ای: پیشگیری از بروز و همه گیری بیماری های واگیردار با آوزش صحیح و بیماریابی حاصل می شود. اگر آموزش و آگاهی های بهداشتی در جامعه بالا نباشد، علاوه بر گسترش بیماری در محیط و انتقال بیماری به دیگران میتواند موجب پایداری بیماری در منطقه شود.

بهداشت حرفه ای: بیماری های واگیردار

بهداشت حرفه ای قم:

پیرو نامه مرکز بهداشت به شماره 34/2/2/796پ،  با توجه به اهمیت پیشگیری، تشخیص به هنگام، درمان و مراقبت از بیماری‌های واگیردار و ضرورت آموزش جهت کارگران، دوره آموزشی بیماری‌های منتقله از طریق آب و غذا بویژه التور توسط سرکار خانم مهندس شاهین مهر، کارشناس بهداشت حرفه‌ای شرکت حامی صادق پیمانکار خدمات شهری منطقه چهار، در حسینیه مسجد المصطفی برگزار گردید. 

 

 

بیماری‌های منتقله از آب و غذا بیماری‌هایی هستند که از خوردن غذا، سبزیجات، میوه جات و یا نوشیدنی‌های آلوده ایجاد می‌شوند و علائم و نشانه‌های بالینی در اغلب این بیماری‌ها بصورت اسهال، تهوع، استفراغ و دردهای شکمی دیده شده است که در همه شرایط و در همه زمان‌ها پیشگیری و کنترل بیماری التور (وبا) اولویت اول را در میان بیماری‌های واگیردار دارا می باشد.

 

در ادامه جهت دریافت اطلاعات تکمیلی از اهم بیماری های منتقله از آب و غذا و مشترک بین انسان و حیوان  اینجا کلیک کنید.

جهت دریافت محتوای آموزشی التور در سایت بهداشت حرفه ای اینجا کلیک کنید.

جهت دریافت محتوای آموزشی بیماری زئونوز در سایت بهداشت حرفه ای اینجا کلیک کنید.

جهت دریافت محتوای آموزشی بیماری هاری در سایت بهداشت حرفه ای اینجا کلیک کنید.

 

 

 

  • گروه خبری : پیام سلامت
  • کد خبر : 58384

تصاویر

بهداشت حرفه ای: بیماری های واگیردار بهداشت حرفه ای: بیماری های واگیردار

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید