• 1394/05/12 - 11:22
  • 120
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
پیام سلامت

آلودگی ماهی تیلاپیا صحت ندارد.

تیلاپیا دومین ماهی پرورشی دنیا بوده وسالیانه بیش از چهار میلیون هشت صدهزار تن (2014FAQ) از این ماهی به ارزش تجارتی پیش از 10میلیارد دلار تولیدشده که بدلیل طعم و فیله پذیری آسان این ماهی مطلوبیت بالایی جهت مصرف در دنیا را کسب نموده است.

اخیراً مطالبی در خصوص آلودگی های ماهی تیلاپیا و عوارض آن در رسانه ها منتشرشده است در این خصوص توجه شما را به نظرات دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور جلب می نماید.
تیلاپیا دومین ماهی پرورشی دنیا بوده وسالیانه بیش از چهار میلیون هشت صدهزار تن (2014FAQ) از این ماهی به ارزش تجارتی پیش از 10میلیارد دلار تولیدشده که بدلیل طعم و فیله پذیری آسان این ماهی مطلوبیت بالایی جهت مصرف در دنیا را کسب نموده است.
اگرچه گونه های اصلی پرورشی  از قبیل تیلاپیا و کپور ماهیان در مقایسه با ماهیان دریایی دارای مقادیر بسیار کمی از امگا 3 بدلیل دستی بودن تغذیه، می باشد ولی بازهم مقادیر امگا3  در این ماهیان از نظر عوامل تغذیه ای نظیر پروتئین، ویتامین های ضروری، مواد معدنی و غیره جایگزینی بسیارسالم و بهتری برای سایر گوشت ها می باشد. لذا مقایسه ماهیان پرورشی از این لحاظ با ماهیان وحشی که جلبک های دریایی و فیتوپلانگتون های غنی از امگا 3 را استفاده می کنند امری اشتباه می باشد. در خصوص آلودگی ماهی تیلاپیا لازم به توضیح است که کلیه ماهیان وارداتی به کشور تنها از مزارعی بوده که قبلاً توسط کارشناسان دامپزشکی اعزامی به تأیید رسیده و واحد دارایی که اتحادیه اروچا (کد EC) بوده و تحت ضوابط ابلاغی سازمان دامپزشکی ایران (IHR) تولید و سپس از انجام آزمایشات میکروبی و شیمیایی و حصول اطمینان از سلامتی محصول مجوز ترخیص صادر می شود. لذا شایعات پرورش این ماهی در محیط پرورشی غیراستاندارد و غیربهداشتی صحت ندارد.

  • گروه خبری : پیام سلامت
  • کد خبر : 20381
کلمات کلیدی