کنترل سرب
کارگاه آموزشی " تشریح الزامات بهداشتی در واحدهای ذوب سرب "
تشریح اهمیت و حساسیت کنترل اثرات مخاطره آمیز سرب در محیط کار نظر به تهدید سلامت نیروی کار در اثر مواجهه شغلی...
تغذیه کارکنان در محیط کار باید چگونه باشد؟
تغذیه کارکنان در محیط کار باید چگونه باشد؟
برگزاری برنامه آموزشی در شرکت مبدل خودرو با موضوع تغذیه سالم با حمایت مدیریت شرکت توسط مسئول بهداشت حرفه ای سرکار خانم مهندس اپرایی
کنترل صدا
برگزاری کارگاه دو روزه کنترل صدا
بهداشت حرفه ای قم: کارگاه آموزشی کنترل صدا با حضور جناب آقای دکتر حاجی زاده، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی قم
برنامههای مدیریت ایمنی مواد شیمیایی
نسخه فارسی کارتهای ایمنی شیمیایی (ICSC)
بهداشت حرفه ای: نسخه فارسی کارت های بین المللی ایمنی شیمیایی (ICSC) توسط سازمان بین المللی کار (ILO) منتشر شد.
روز پزشک گرامی باد
به مناسبت بزرگداشت روز پزشک
بهداشت حرفه ای: قدردانی از پزشک مستقر در خانه بهداشت نیروگاه سیکل ترکیبی قم
آموزش
کارگاه آموزشی بیماریهای منتقله از آب و غذا به ویژه التور
بهداشت حرفه ای: پیشگیری از بروز و همه گیری بیماری های واگیردار با آوزش صحیح و بیماریابی حاصل می شود. اگر آموزش و آگاهی های بهداشتی در جامعه بالا نباشد، علاوه بر گسترش بیماری در محیط و انتقال بیماری به دیگران میتواند موجب پایداری بیماری در منطقه شود.
جلسه هم اندیشی
جلسه هم اندیشی با مسئولین فنی شرکت های ارائه خدمات بهداشت حرفه ای
بهداشت حرفه ای قم: آقای مهندس برازنده: " اندازه گیری یعنی قضاوت "
هرآنچه پیرامون برنامه کنترل حوادث شیمیایی باید بدانید...
کنترل حوادث شیمیایی (حمل و نقل، برچسب گذاری و ایمنی حریق)
باتوجه به ضرورت کنترل حوادث شیمیایی، همزمان با برگزاری جلسه آموزشی کنترل حوادث شیمیایی، فایل های آموزشی مربوطه، جهت بهره برداری و دسترسی آسان همکاران محترم بارگزاری گردیده است.
آنچه میخورید بر سلامتی و بهره وری شما تاثیر دارد
ارائه مشاوره تغذیه سالم
بهداشت حرفه ای قم: مشاوره فردی و ارائه برنامه غذایی اصولی به کارکنان شرکت آراد چارتا ...