لیست اخبار صفحه :8
کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا به ویژه التور
آموزش

کارگاه آموزشی بیماری‌های منتقله از آب و غذا به ویژه التور

بهداشت حرفه ای: پیشگیری از بروز و همه گیری بیماری های واگیردار با آوزش صحیح و بیماریابی حاصل می شود. اگر آموزش و آگاهی های بهداشتی در جامعه بالا نباشد، علاوه بر گسترش بیماری در محیط و انتقال بیماری به دیگران میتواند موجب پایداری بیماری در منطقه شود.

کنترل حوادث شیمیایی (حمل و نقل، برچسب گذاری و ایمنی حریق)
هرآنچه پیرامون برنامه کنترل حوادث شیمیایی باید بدانید...

کنترل حوادث شیمیایی (حمل و نقل، برچسب گذاری و ایمنی حریق)

باتوجه به ضرورت کنترل حوادث شیمیایی، همزمان با برگزاری جلسه آموزشی کنترل حوادث شیمیایی، فایل های آموزشی مربوطه، جهت بهره برداری و دسترسی آسان همکاران محترم بارگزاری گردیده است.

ارائه مشاوره تغذیه سالم
آنچه میخورید بر سلامتی و بهره وری شما تاثیر دارد

ارائه مشاوره تغذیه سالم

بهداشت حرفه ای قم: مشاوره فردی و ارائه برنامه غذایی اصولی به کارکنان شرکت آراد چارتا ...

کارگروه تخصصی پیشگیری از سرطان
نشست هم اندیشی

کارگروه تخصصی پیشگیری از سرطان

بهداشت حرفه ای: اولین نشست هم اندیشی دانشگاه علوم پزشکی قم و صاحبان فرآیند صنعت در راستای تشکیل کارگروه تخصصی پیشگیری از سرطان