• 1402/09/25 - 12:14
  • 230
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کارگاه آموزشی

نظارت بر بهداشت آب و مواد غذایی و اندازه گیری عوامل زیان آور

تقدیر از خدمات همکار بازنشسته بهداشت حرفه ای یکی از واحدهای کاری در جلسه نظارت بر بهداشت آب و مواد غذایی و اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار

بهداشت آب و مواد غذایی

بهداشت حرفه ای قم:

با عنایت به نیاز سنجی آموزشی واحد بهداشت حرفه ای در سال 1402، کارگاه آموزشی نظارت بر اندازه گیری عوامل زیان آور و بهداشت آب و موادغذایی در واحدهای کاری جهت 130 نفر از مسئولین بهداشت حرفه ای عضو کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار واحدهای کاری، مورخ 1402/09/20در سالن دکتر قریب مرکز بهداشت شماره2 شهرستان قم برگزار گردید.

 

در این جلسه جناب آقای مهندس برازنده رئیس سلامت کار معاونت بهداشتی قم، درخصوص نحوه نظارت بر اندازه گیری عوامل زیان آور در محیط کار ضمن یادآوری شرح وظایف شرکت های ارائه خدمات بهداشت حرفه ای، انتظارات و وظایف مسئولین بهداشت حرفه ای واحدهای کاری پیرامون اندازه گیری و نظارت بر آن را بیان داشتند. 

وی ضمن تبریک، از خدمات کارشناس بهداشت حرفه ای یکی از واحدهای کاری که به سمت بازنشستگی نائل شدند تقدیر نمود.

در ادامه جناب آقای انصاری کارشناس واحد بیماری ها در مرکز بهداشت شماره 2 شهرستان قم، پیرو نامه به شماره 34/2/2/2471پ، نحوه پیوستن به پویش غربالگری دیابت و فشارخون و ارسال گزارشات مربوطه را یاد آور شد.

در انتهای جلسه جناب آقای مهندس موسوی، کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره2 شهرستان قم پیرامون بهداشت آب، روشهای کلرزنی و بهداشت موادغذایی در واحدهای کاری مطالب مفیدی ارائه نمود. گفتنی است فایل های آموزشی ارائه شده، جهت بهره برداری در ذیل بارگزاری شده است.

 

      /uploads/125/2023/Dec/20/نظارت و ارزیابی اندازه گیری.pdf

      /uploads/125/2023/Dec/18/بهداشت مواد غذایی.ppt

      /uploads/125/2023/Dec/18/بهداشت آب.pptx

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 59647

تصاویر

بهداشت حرفه ای: بهداشت آب و مواد غذایی بهداشت حرفه ای: بهداشت آب و مواد غذایی بهداشت حرفه ای: بهداشت آب و مواد غذایی بهداشت حرفه ای: بهداشت آب و مواد غذایی بهداشت حرفه ای: بهداشت آب و مواد غذایی بهداشت آب و مواد غذایی بهداشت حرفه ای: نظارت بر اندازه گیری عوامل زیان آور

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید