• 1401/05/30 - 20:08
  • 1494
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با همکاری مطلوب تیم سلامت کار، کارگران به زودی طعم شیرین خدمات بهداشت حرفه ای را خواهند چشید

با همکاری مطلوب تیم سلامت کار، کارگران به زودی طعم شیرین خدمات بهداشت حرفه ای را خواهند چشید

هزینه ناشی از جذب کارشناس، اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار، معاینات سلامت شغلی و...، زمانی به نتیجه می رسد که در جهت حذف یا کاهش عوامل زیان آور محیط کار اقدامات لازم صورت گیرد. مسلما شاغلین واحدهای کاری، تنها در صورتی به خدمات بهداشت حرفه‌ای نمره قبولی خواهند داد که فعالیتهای صورت گرفته، سنگینی بار عوامل زیان آور را از دوش آنها بردارد.

"بسمه تعالی"

با همکاری مطلوب تیم سلامت کار، کارگران به زودی طعم شیرین خدمات بهداشت حرفه ای را خواهند چشید.

 

در گفتگو با جناب آقای مهندس علوی نیا، کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شهرستان قم:

با توجه به اینکه 40 درصد از شاغلین استان در واحدهای کاری دارای کمیته حفاظت فنی مشغول بکار هستند، بدون شک حضور فعال کارشناسان بهداشت حرفه ای متخصص و متعهد در استان ما، یکی از سرمایه های اصلی واحد بهداشت حرفه ای در تامین سلامت شاغلین می باشد.

با توجه به وجود 30 بازرس بهداشت حرفه ای، 253 کارشناس بهداشت حرفه ای فعال در 424 کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار، 6 مرکز طب کار ،6 شرکت خدمات بهداشت حرفه‌ای، 61 بهداشت یار  و 135 بهگر که در واحدهای کاری استان قم، مشغول به فعالیت می باشند، انتظار داریم با انجام بازرسی دقیق توسط بازرسان و پیگیری انجام امور فنی مرتبط توسط کارشناسان و دیگر همکاران مسئولیت پذیر مستقر در استان، بهترین شرایط بهداشتی را در واحدهای کاری فراهم نمائیم.

در بسیاری از موارد، ما با همکاری مطلوب کارفرمایان قانون مدار و سلامت محور، روبرو هستیم که از ارائه خدمات بهداشتی به شاغلین استقبال کرده و اختیارات اجرایی لازم را به مسئولین محترم بهداشت حرفه ای واحد، واگذاری نموده تا با  تدوین و اجرای برنامه عملیاتی برابر وظایف تعیین شده، بررسی و آنالیز دقیق نتایج اندازه گیری عوامل زیان آور و معاینات سلامت شغلی، پیگیری رفع صورت نواقص ارسال شده از طرف مرکز بهداشت و انجام اقدامات کنترلی مناسب در خصوص حذف یا کاهش عوامل زیان آور موجود، سلامت شاغلین واحد را تضمین نمایند.

هزینه ناشی از جذب کارشناس، اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار، معاینات سلامت شغلی و...، زمانی به نتیجه می رسد که در جهت حذف یا کاهش عوامل زیان آور محیط کار اقدامات لازم صورت گیرد. مسلما شاغلین واحدهای کاری، تنها در صورتی به خدمات بهداشت حرفه‌ای نمره قبولی خواهند داد که فعالیتهای صورت گرفته، سنگینی بار عوامل زیان آور را از دوش آنها بردارد. امیدوارم با همکاری مناسب کارفرمایان، کارشناسان و بازرسان بهداشت حرفه‌ای و دیگر اعضای تیم سلامت کار، بزودی شاغلین طعم شیرین خدمات بهداشت حرفه‌ای را احساس نمایند.

 

برخود لازم میدانم از تلاش های هدفمند همه همکاران تیم بهداشت حرفه ای تشکر و قدردانی نمایم. بهترینها را برای شما از درگاه خداوند منان مسئلت دارم.

 

                                                                                                               در پناه حق باشید..

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 52862

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید