سلامت شاغلین در ماه مبارک رمضان
توصیه های متخصص طب کار به کارفرما و کارگران
سرکار خانم دکتر بهاالدینی متخصص طب کار در خصوص سلامت شاغلین در ماه مبارک رمضان به کارگران و کارفرمایان توصیه می نمایند . . . . ماه رمضان بر شما مبارک
توصیه به کارگران:
افرادی که در طول روز تعریق زیاد دارند باید پس از باز کردن روزه علاوه بر مصرف آب، مصرف نمک به میزان کافی داشته باشند تا از علائم ناشی از کمبود نمک در بدن جلوگیری شود. در فاصله افطار تا سحر از میوه جات و سبزیجات به میزان لازم استفاده شود تا کمبود آب بدن جبران شود.در هنگام سحر از مصرف غذاهای سرخ شده و کبابی به علت ایجاد تشنگی اجتناب شود. نوشیدن چای در سحر توصیه نمی شود. با مصرف غذای سالم و متنوع روزه داری سالمی را تجربه کنید.
توصیه به کارفرمایان:
بهتر است کارفرمایان محترم در حد امکان از حجم کار کارگران در این ایام کاسته و در صورت امکان با تغییر ساعات کاری مشاغل خاص که فرد را در معرض مواجهاتی مانند حرارت زیاد -ر کارگران کوره ها و ..- قرار می دهد و یا تغییر سریع تر درپست کاری این افراد و فراهم ساختن مکان های خنک برای استراحت، روزه داران را در انجام این فریضه و کار محوله یاری دهند.
هم چنین در محیط دارای پر گرد وغبار با استفاده از مرطوب سازی محیط، ذرات معلق هوا را به حداقل رسانده و در صورت نیازاز ماسک های مناسب تنفسی استفاده شود.
ساعات کاری کارگران بهتر است در ساعات اولیه و خنک تر روز متمرکز باشد و از انجام کارهای سنگین و طاقت فرسا در ساعات میانی روز- ظهر و بعد از ظهر- اجتناب گردد.