سلامت كار در صنايع غذايي
دستورالعمل سلامت كار در صنايع غذايي
برای تامین و حفظ و صيانت سلامت نيروي مولد كار كشور و با اتمام مراحل تدوين " دستورالعمل سلامت كار در صنايع غذايي" ، اكنون اين دستورالعمل جهت اخذ نظرات كارشناسي به دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور ارسال شده است
بسمه تعالي
خبر جديد
به استناد اصل يكصد و سي و هشتم قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و بر اساس بند 2 ماده 1 قانون تشكيلات و وظايف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مصوب 12/10/75 مجلس شوراي اسلامي و ماده 85 و تبصره يك ماده 96 قانون كار جمهوري اسلامي ايران و حفظ و صيانت سلامت نيروي مولد كار كشور و با اتمام مراحل تدوين " دستورالعمل سلامت كار در صنايع غذايي" ، اكنون اين دستورالعمل جهت اخذ نظرات كارشناسي به دانشگاههاي علوم پزشكي سراسر كشور ارسال شده است .