• 1398/11/04 - 21:29
  • 229
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مناسبت بهداشتی

هفته پیشگیری و کنترل سرطان اول لغایت هفتم بهمن

هفته پیشگیری و کنترل سرطان از اول لغایت هفتم بهمن همزمان با سراسر کشور در استان قم اجرا می گردد.

هفته پیشگیری و کنترل سرطان ( اول تا هفتم بهمن ماه) با شعار"سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خود مراقبتی و امید"؛ به پیوست مطالب آموزشی به همراه شعارها و پیامهای مرتبط با این هفته، حضورتان ارسال میگردد. مقتضی است محتوای این بسته، توسط مسئول بهداشت حرفه‌ای آن واحد کاری به نحو مطلوب، به شاغلین آموزش داده شده و گزارش آن به این مرکز ارسال گردد.

**********************

برای دریافت پیام های آموزشی اینجا کلیک کنید

دریافت بسته آموزشی

******************************************

****************************

روز شمار پویش سرطان

♦️سه شنبه1 بهمن 98
سرطان و تشخیص زودهنگام آن

♦️چهارشنبه2 بهمن
محیط سالم و پیشگیری از سرطان

♦️پنج شنبه3 بهمن
پیشگیری از سرطان و زندگی اجتماعی و معنوی سالم

♦️جمعه 4 بهمن
سرطان و نقش سازمان های مردم نهاد و خیریه

♦️شنبه 5 بهمن
پیشگیری از سرطان و شیوه زندگی سالم

♦️یک شنبه 6 بهمن
سرطان و بهبود کیفیت زندگی بیماران و خانواده ها

♦️دوشنبه7 بهمن
سرطان و نقش نهادهای دولتی و حاکمیتی

 

***************************

*****************************************

پویش ملی مبارزه با سرطان (هفته اول بهمن ماه) :
♦️سرطان قابل پیشگیری و درمان است، با خود مراقبتی و امید
آیا می دانید:

ߔ蠛㛰 تا ۴۰ درصد سرطان ها با حفظ وزن مطلوب، تغذیه صحیح و بهبود شیوه زندگی قابل پیشگیری است
ߔ蘹وامل تغذیه ای که احتمال بروز سرطان را افزایش می دهند عبارتند از مصرف نامطلوب و زیاد چربی ها، نمک، قند و شکر، طبخ نامناسب غذا و استنشاق مکرر بخار روغن سوخته

ߎ癅صرف زیاد انواع چربی ها، روغن ها و مواد غذایی  چرب و سرخ شده، شانس ابتلا به سرطان ها به ویژه سرطان پروستات ، سرطان کولون ، سرطان ریه و سرطان پستان را افزایش می دهد

ߔ虅صرف غذاهای شور و پرنمک و نمک سود شده احتمال بروز سرطان معده  را افزایش می دهد. حداکثر میزان مجاز مصرف نمک در روز حدود ۵ گرم در افراد زیر ۵۰ سال و کمتر از ۳ گرم در افراد بالای ۵۰ سال،کودکان ،مبتلایان به فشارخون بالا و بیماری های قلبی عروقی است که شامل نمک موجود در مواد غذایی بطور طبیعی، نمک اضافه شده به غذا و نمک موجود در محصولات صنعتی است

ߔ虁رآوری گوشتها در مواردی مانند انواع گوشتهای دودی شده، نمک سود شده، و یا اضافه کردن مواد شیمیایی و نگهدارنده  های غیر مجاز و استفاده زیاد از آنها در صنایع غذایی مثلا " در انواع سوسیس، کالباس، هات داگ" خطر سرطانزایی دارد

  • گروه خبری : پیام سلامت
  • کد خبر : 35073
کلمات کلیدی