متن استاتیک شماره 22 موجود نیست
جزوات آموزشی
شما هم می توانید در غنای این بخش یاریگر ما باشید منتظر جزوات شما هستیم
فایل | عنوان | ردیف |
![]() |
راهنمای صحیح امحاء مواد شیمیایی | 1 |
![]() |
راهنمای دستورالعمل جامع مواد شیمیایی خطرناک | 2 |
![]() |
راهنمای جامع حمل دستی بار | 3 |
![]() |
آئین نامه بهداشتی حمل دستی بار | 4 |
![]() |
حدود مجاز مواجهه شغلی | 5 |
![]() |
راهنمای کاهش ناراحتی های اسکلتی عضلانی در کارهای اداری | 6 |
![]() |
کلیات بهداشت حرفه ای | 7 |
![]() |
بررسی عوامل موثر بر رضایت شغلی | 8 |
![]() |
عوامل شیمیایی در محیط کار | 9 |
![]() |
راهنما و دستورالعمل جامع بهداشت معدن کاران | 10 |
![]() |
راهنمای کد بیماریهای شغلی مندرج در فرم 111-3 | 11 |
![]() |
توصیه های دارویی در ماه مبارک رمضان | 12 |
![]() |
قوانین و دانستنیهای حقوقی برای کارشناسان بهداشت کار | 13 |
![]() |
اصول تغذیه صحیح در زمان روزه داری | 14 |
![]() |
سیلیکوزیس 1 | 15 |
![]() |
سیلیکوزیس 2 | 16 |
![]() |
سیلیکوزیس 3 | 17 |
![]() |
سیلیکوزیس چیست؟ | 18 |
![]() |
اصول ارگونومی در فروشگاهها | 19 |
![]() |
مجموعه مقررات و آئین نامه های بهداشت کار | 20 |
![]() |
کروم، عوارض بهداشتی، راهکارهای اندازه گیری و کنترل | 21 |
![]() |
دستورالعمل پیشگیری و کنترل دیابت و فشار خون بالا در محیط کار | 22 |
![]() |
جیوه در صنعت | 23 |
![]() |
صدا در محیط کار | 24 |
![]() |
سؤال و جوابهای رایج در زمینه کمر درد | 25 |
![]() |
بهداشت مواد غذایی | 26 |
![]() |
باروری سالم و فرزند آوری | 27 |
![]() |
ایمنی و حوادث ناشی از کار | 28 |
![]() |
استرس و روشهای مقابله با آن | 29 |
![]() |
شناسایی و ارزیابی کیفی ریسک فاکتورهای محیط کار از دیدگاه ارگونومی | 30 |
![]() |
آزبست و جایگزینهای آن | 31 |
![]() |
آزبست، انواع و بیماری زایی | 32 |
![]() |
ارزیابی عوامل زیان آور | 33 |
![]() |
شناسایی و تعیین هدف اندازه گیری عوامل زیان آور محیط کار | 34 |
![]() |
جزوه آموزشی نحوه تدوین دستورالعمل | 35 |
![]() |
جزوه آموزشی روش اجرایی ماده 91 | 36 |
![]() |
دستورالعمل تکمیل فرم 3-111 | 37 |
![]() |
رهنمودهایی جهت تدوین خط مشی | 38 |
![]() |
راهنمای سرفصل ها و محتوای برنامه آموزش مدیریت پسماند پزشکی | 39 |
![]() |
(آزبست (مخصوص کارگران | 40 |
![]() |
(آزبست (مخصوص کارفرمایان | 41 |
![]() |
آنالیز وضعیت خانه های بهداشت کارگری در سطح ملی | 42 |
![]() |
برنامه مشترک ارائه مراقبتهای اولیه بهداشتی به کارگران بیمه شده | 43 |
![]() |
جزوه آموزش ارگونومی در آزمایشگاه تشخیص طبی | 44 |
![]() |
غرق شدگی | 45 |
![]() |
بهداشت محیط | 46 |
![]() |
وسایل حفاظت فردی | 47 |
![]() |
جزوه حقوق کار و روابط صنعتی | 48 |
![]() |
آشنایی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی | 49 |
![]() |
تاریخچه تأسیس سازمان بین المللی کار | 50 |
![]() |
اصطلاحات حقوقی | 51 |
![]() |
ایمنی بیمار کارکنان اداری |
52 |
![]() |
آشنایی با تاریخچه بهداشت حرفه ای در ایران و جهان | 53 |
![]() |
آشنایی با خطرات بهداشتی مشاغل اداری | 54 |
![]() |
دستورالعمل نحوه استفاده از سانوسیل، دکونکس و هالامید | 55 |
![]() |
اصول ارگونومی در عمل | 56 |
![]() |
ترمینولوژی | 57 |
![]() |
آمادگی و واکنش در شرایط اضطراری | 58 |
![]() |
بررسی و اندازه گیری شاخصهای حرارتی | 59 |
![]() |
بررسی ماسکهای محافظ تنفسی | 60 |
![]() |
بررسی ماسکهای تنفسی | 61 |
![]() |
حوادث ناشی از کار | 62 |
![]() |
ارزیابی روشنایی در محیط کار | 63 |
![]() |
اصول آتش نشانی | 64 |
![]() |
عوامل زیان آور فیزیکی | 65 |
![]() |
عوامل زیان آور فیزیکی (سروصدا) | 66 |
![]() |
وسایل حفاظت فردی | 67 |
![]() |
اصول ایمنی و بهداشت کار | 68 |
![]() |
کتابچه اسپیرومتری | 69 |
توصیه های غذایی و دارویی در ماه مبارک رمضان | 70 | |
![]() |
تغذیه و خودمراقبتی در ماه مبارک رمضان | 71 |
![]() |
دستورالعمل ایمنی حمل نفر به وسیله سبد | 72 |
![]() |
SAFETY MAN BASKETS | 73 |
![]() |
نحوه گزارش نویسی در سیستم ایمنی و بهداشت | 74 |
![]() |
نکات ایمنی هنگام سفر در تابستان | 75 |
برنامه ارگونومی | 76 | |
زباله های صنعتی | 77 | |
دانستنی هایی در باره آسم مرتبط با تاندراستورم | 78 | |
مجموعه شعار و پیام های بهداشتی | 79 | |
موازین ایمنی در گود برداری | 80 | |
سم شناسی محیط | 81 | |
MAC روش ارزیابی ارگونومی حمل بار به شیوه | 82 | |
83 | ||
جزوه آزمون نهایی دوره بهداشتیاران کار | 84 | |
( ارزیابی و مدیریت ریسک ( دکتر محمد فام | 85 | |
(شناسایی خطرات و ارزیابی ریسک (مهندس مسعود رضی | 86 | |
مواد مخدر و اچ ای وی | 87 | |
مواد محرک و اچ ای وی | 88 | |
راههای انتقال و عدم انتقال و پیشگیری از انتقال جنسی اچ ای وی | 89 | |
بهداشت کشاورزی در تولید، فرآوری و بسته بندی زعفران | 90 | |
صدا و تاثیر آن بر سلامتی انسان | 91 | |
بررسی اجمالی آمار حوادث ناشی از برق در کارگاههای کشور92-93 | 92 | |
اصول ده گانه پیشگیری از سرطان | 93 | |
اسلاید های ارگونومی حمل دستی بار | 94 | |
اسلاید های کار با کامپیوتر | 95 | |
اسلاید های حمل دستی باربرای کارشناسان(برازنده) | 96 | |
اسلاید های ارگونومی کار با کامپیوتر | 97 | |
اسلاید های التور96 شماره 1 | 98 | |
اسلاید های التور شماره 2 | 99 | |
شیت های ارزیابی ارگونومی | 100 | |
اسلاید آموزشی تدوین روش اجرایی وسایل حفاظت فردی | 101 | |
اسلاید های آموزشی دستورالعمل ایمنی بهداشت حرفه ای | 102 | |
اسلاید کنترل صدا (دکتر مرادی) | 103 | |
جزوه آموزشی اندازه گیری فشار خون | 104 | |
جزوه آموزشی برنامه عملیاتی | 105 | |
اسلاید های آموزشی دوره التور مورخ 97/4/10 | 106 | |
جزوه آموزش نحوه مقاله علمی نویسی | 107 | |
کتاب ایمنی شیمیایی | 108 | |
کتاب ارزیابی ریسک شیمیایی در مواجهات شغلی | 109 | |
فایل تدوین خط مشی | 110 | |
جزوه جوانی جمعیت و سلامت خانواده | 111 | |
مدیریت پسماندهای شیمیایی و دارویی در مراکز بهداشتی و درمانی | 112 | |
راهنمای کنترل سرب (جدید) | 113 | |
بهداشت حرفه ای در کار سالم با آمونیاک | 114 | |
جوانی جمعیت و سلامت خانواده | 115 |