بهداشت کشاورزان
راهنما استفاده ایمن و بهداشتی از سموم و آفت کشها
راهنمای استفاده ایمن و بهداشتی از سموم و آفت کشها میتواند مورد استفاده کابران این مواد و همچنین مهندسین بهداشت حرفه ای، در راستای برنامه عملیاتی بهداشت کشاورزی و آموزش گروه هدف قرار گیرد.
راهنمای
استفاده ایمن از سموم و افت کشها
***************
امروزه با بهرهگیری از آفت کشها مقدار غذای تولیدی بشر افزایش داشته است و در نتیجه استفاده از این مواد به امری معمول تبدیل شده است. با این حال موضوع بقایای سموم و کودهای شیمیایی در محصولات کشاورزی چالش دیرینه حوزه سلامت و امنیت غذایی است و هرچه میگذرد با روشن شدن دامنه آثار و پیامدهای آن بر سلامت افراد، بر میزان حساسیت آن می افزاید. بدین منظور این راهنما بصورت خودآموز در دسترس کابران این مواد و همچنین مهندسین بهداشت حرفه ای، در راستای برنامه عملیاتی بهداشت کشاورزی و آموزش گروه هدف قرار گیرد.
آنچه در این راهنما مشاهده می کنید:
آفت کش چیست و نحوه استفاده از آنها
اثرات بهداشتی ناشی از مواجهه با آفت کشها
چگونه خود را در برابر آفت کشها محافظت کنیم؟
نشانهها و علائم
چگونه میتوانیم مواجهه با آفت کشها را به حداقل برسانیم؟
شیوههای ایمن ونا ایمن سم پاشی
نکات جابجایی سموم و آفت کشها
و ...
برای دریافت راهنمای استفاده ایمن و بهداشتی از سموم و آفت کشها کلیک کنید.
نظر دهید